GMY Türkiyenin Motor Yenileme Devi GMY Türkiyenin Motor Yenileme Devi

20.10.2012

GMY-Gelişmiş Motor Yenilemeciler

GMY 'Motor Yenileme Sektörü'nde Dünya'nın önde gelen otomobil üreticilerinin know-how içeren uygulama tekniklerini ve yüksek teknoloji malzeme ve ekipmanlarını Türkiye'ye getiren ve bunları kurumsal hizmet standartları ve koşulsuz müşteri memnuniyeti anlayışı ile tüketiciye sunmayı amaçlayan bir Türk franchising markasıdır.

GMY Servis Konsepti

GMY servis konseptinde amaç günümüzde birer menkul kıymet olan özel ve ticari araçlarımızın kalbi sayılan motorlarında olabilecek olan aşınmaların ve yıpranmaların, motorun orjinal fabrika üretim değerleri sağlanarak yenilenmesidir.

GMY servis konsepti koşulsuz müşteri memnuniyeti, ülke genelinde garanti, her noktada standart hizmet, ekonomiklik, hızlılık ve teknik destek prensiplerine dayanır. Hizmette bir motorun yenileme işleminin karadüzen metotlara göre daha bilimsel, daha hızlı, motorun orjinal fabrika üretim spekleri de gözönüne alınarak orjinal kalitesinde yapılması hedeflenir.

GMY oluşturmakta olduğu kaliteli motor yenileme firmaları ağıyla, araç üretici firmalardan aldığı teknik bilgi ve standartlarıyla, motor yenileme sektörünün lideri ve örneği olma sorumluluğuyla, sektörünün tüm avantajlarını kendine özgü hizmet anlayışı ve yorumu ile tüketiciye sunmayı amaçlamaktadır.




Kalite Politikamız

Verdiğimiz hizmetlerde koşulsuz müşteri memnuniyeti sağlamayı, iyi bir “Kalite Yönetim Sistemi” oluşturmayı, etkin bir şekilde uygulamayı ve her geçen gün kendi standartlarımızı geliştirmeyi temel ilke olarak benimsemiş bulunmaktayız.

Bunu gerçekleştirirken, müşterilerimizin istek ve beklentilerine göre oluşturularak tanımlanan hizmetlerimizi yasal şartlar çerçevesinde ve eğitilmiş personel ile daha kısa sürede ve daha ekonomik olarak vermeyi, müşteri memnuniyetini sürekli olarak arttırmayı, işbirliği yaptığımız iş ortaklarımıza yüksek tasarruf ve yüksek müşteri memnuniyeti sağlayan ürünler sunmayı ve geliştirmeyi, Dünya'da sektörümüz ile ilgili en son gelişme ve teknolojileri izleyerek, Türkiye'ye getirmeyi ve müşterilerimizin istifadesine sunmayı ve sektörümüzün en iyisi olmayı hedeflemekteyiz.

İnsana yapılan yatırımın en değerli yatırım olduğunun bilincinde olarak, sahip olduğumuz insan kaynağının kalitesini ve gücünü arttırma konusunda, Eğitim Faaliyetlerini önemle değerlendirmekte, tüm çalışanlarımızın kalite hedeflerimiz doğrultusunda eğitimini sağlamakta ve bunu sürekli kılmakta kararlıyız.

Çalışma ortamı ve temizlik gibi konulara azami önemi vererek, bu konuda kendi sektörümüzde örnek olmayı amaçlamaktayız.